За продажба По-голям от петстаен, Habana, La Habana, Куба, Calle Monte 459

За продажба - Cod. 28091

  • Типология: По-голям от петстаен
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 4/5
  • Етаж: 1

Къща близо до LET,
Здравейте на всички, тази реклама е за тези, които наистина се интересуват, за да отворите туристическа дейност в Стария Хавана ПРЕДИ Всичко, което искам да уточня, че в къщата тази област в рамките на няколко месеца ще бъде много по-централно сега, че ще има CAMPIDOGLIO кубинската национална служба на Европейския парламент на това ще искате да се обясни реален потенциал del'area географския район, където са разположени вас.
Удобства:
Намира се в известния Calle Monte (три улици от CAPITOLIO напълно обновен с 3 нови стаи със самостоятелна баня (може да е с 6 стаи, но ние предпочитаме да се даде допълнително пространство за клиентите, за да се насладят повече на престоя), са разделени между СПАЛНИ И РЕЛАКС), баня за посетителите, изобилие от пространство (40 квадратни метра), много просторна кухня (30кв. м), голяма дневна за отдих с балкон с изглед към улицата MONTE
 MONTE за интересувате ... можете да се свържете с мен (ГОТОВ КЪЩА за леглото и така цената е по договаряне, но можете да "говорят")

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB