Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Куба

Имоти за продажба в Куба

Куба е островна държава на Карибите под комунистически режим с бели плажове и тютюневи полета, чиято роля е важна при производството на легендарните пури на страната. Столицата Хавана се характеризира с пастелни цветни къщи, автомобили от 50-те години на миналия век и испанска колониална архитектура в старата част на Хавана, историческият център на 16-ти век. Република Куба е архипелаг от Карибите, разположен между Карибско море, Мексиканския залив и Атлантическия океан. На север са Съединените щати и Бахамите, западното Мексико, на юг Каймановите острови и Ямайка и на югоизточната част на Хаити.

Във всеки случай става дума за държава, в която комунистическото правителство, което е в правителството повече от 50 години, продължава да контролира икономиката на доста широко ниво, въпреки последните отвори, които обаче се очаква да имат отражение върху живота на всеки в дните доста бавно.
До началото на 90-те години не беше възможно да се купи имот за продажба в Куба за тези, които не бяха жители и / или кубинци.

Нещата се променят, макар и не по радикалния начин, по който бихме могли да очакваме, особено след управлението на Раул Кастро, че страната е склонна да изостави политиката на затваряне към чуждестранните инвестиции, която я характеризираше от Революцията до наши дни.

Купуването на имот за продажба в Куба и живеещо в Куба днес все още не е лесно и все още е операция, предмет на много специални ограничения.

Независимо дали искате да купите имот за продажба в Куба, да живеете на острова или искате да направите инвестиция, добре е да знаете всички неща, които ще разгледаме в следващата статия.

Мирамар и Сибини са двата квартала, които през 90-те години бяха построени в столицата Хавана, за да позволят на чужденците да купуват собствеността си.
Това е област, в която има практически всички посолства в света, които имат представителство в Куба и където живее и голямата част от дипломатическия персонал.

За да завършим снимката, намираме и чуждестранни предприемачи, които притежават къща в един от тези два квартала.

Това са два квартала, където чужденците могат да купят имот за продажба в Куба, тъй като те са области, подлежащи на специално законодателство.

Проблемът е, че тези, които искат да купят къща в тези два квартала, ще трябва да се свържат с чужденец, който държи царските права и да го купи, тъй като все още не е възможно чужденците да купуват къщи или други сгради от кубинците ,
Индустриалният недостиг е стимулирал възходящите цени, а за много обикновен апартамент прекарвате цифри, започващи от около 150 000 евро, цени, абсолютно извън пазара на кубинския остров.

В горепосочените квартали Мирамар и Сибони са напуснали сградите, с обичайното изключение, което позволява на чужденците да купят имот за продажба в Куба без никакъв проблем.

Това със сигурност са привлекателни възможности, тъй като те са апартаменти в много нови жилищни сгради, построени с добри качествени стандарти, които също гарантират общите части като плувни басейни, сауни и фитнес зали и които също са бдителни на входа, което в страна с важно значение престъпността винаги е плюс, която със сигурност трябва да се има предвид.

Трябва да се има предвид и фактът, че двата квартала са много градски, където има малко кубински дух и където водиш живот, много подобен на този, който ще се случи на място в южната част на Испания.

Това обаче е държава, в която бедността продължава да създава цели рискови квартали както за туристите, така и за жителите.

Винаги е по-добре да се вземе предвид описаната ситуация и да се избере barrio (така наречените кубински испански махали се наричат), което е подходящо за вас и вашето семейство, ако сте решили да купите имот за продажба в Куба.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 37903

За продажба Двустаен, Куба, La Habana, La Havana, habana vieja

189,482.12BGN
За продажба
Двустаен

70 m²
Продава се обзаведен апартамент в сграда арт деко в стара Хавана, състоящ се от 2 спални, хол, трапезария, кухня и баня. Включва климатик, вентилатор...
Това е имот, разположен в центъра на град Холун. Много просторна и идеална за живеене в просторни и удобни пространства.
Cod. 37530

За продажба Къща, Куба, Matanzas, Varadero, #1458 Ruiz % 29 y 30 , Cardenas

193,925.17BGN
За продажба
Къща

236 m²
Продавам имот на 2 етажа с 5 стаи, 3 бани, 6 тераси, гараж, самостоятелни входове на двата етажа, ранчо за почивка и басейн, разположен на 10 минути о...
Cod. 37320

За продажба Къща, Куба, Matanzas, AGRAMONTE, AGRAMONTE

37,035.14BGN
За продажба
Къща

130 m²
Продавам къща в Agramonte, Matanzas, проектирана от архитект. Има странична градина, вход от гараж, голям двор с овощни дръвчета. Разполага с напълно...
Cod. 36946

За продажба Къща, Куба, Sancti Spíritus, Casilda, Becker 1A/Paz y Este

58,674.00BGN
За продажба
Къща

1 m²
Голяма къща, 4 самостоятелни стаи, страничен коридор, кухня, портална решетка, стая, 1 баня, вътрешен двор с достъп до покрива, свободен, външен вътре...
Cod. 36714

За продажба Тристаен, Куба, La Habana, Playa, Ave 31

146,685.00BGN
За продажба
Тристаен

150 m²
Обменям 1x1, 2x1, 3x1 или продавам, за да купя. Чувам предложения и се връщам към зависимостта. ================================ Предлагам тристаен ...
Cod. 36518

За продажба По-голям от петстаен, Куба, La Habana, La Havana, CALLE MAXIMO GOMEZ 459

234,696.00BGN
За продажба
По-голям от петстаен

100 m²
За продажба семейство negozio вече са подготвени с 4 самостоятелни стаи, три самостоятелни бани, голяма кухня и балкон към улица Maximo Gomez (главнат...
Cod. 36460

За продажба Къща, Куба, Matanzas, colon, via Niccolo Macchiavelli 116

Reserved negotiation
За продажба
Къща

281 m²
КЪЩА ЗА ПРОДАЖБА МНОГО ДОБРЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО, В ОБЩИНА МАТАНЗА, КОЛОНА ... ПОРТАЛ ENRREJADO, дневна, кът за хранене, 3CUARTOS, НОВО 1БАНО, КОСИНА, ТЕРАСА...
Cod. 36377

За продажба Къща, Куба, Holguín, Holguin, Calle 13 #4 Piedra Blanca

109,329.22BGN
За продажба
Къща

112 m²
къща на 112 м2 на парцел от 245 м2 до пътищата, за да отидете на плажовете, летището и разходка в страната, цялата къща е възстановен през 2016 г., во...
Cod. 36366

За продажба Труло, Куба, Holguín, Holguin, Calle 12 #34 Piedra Blanca

109,329.22BGN
За продажба
Труло

142 m²
Къща от 142 м2 на парцел от 300 м2 в близост до пътищата, за да отидете до плажовете, до летището и да се разхождате в страната, къщата е изцяло рекон...
1 / 9
Карта, движение на цените и статистики
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB