За продажба Двустаен, Centro Habana, La Habana, Куба, Galiano #257 Neptuno y Concordia

За продажба - Cod. 40448

  • Типология: Двустаен
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 9

Модерен апартамент с обща площ от 90м2 с два независими входа (с възможност за разделяне), всички наскоро построени, 6 × 6 стая, 2 4 × 4 стаи с дрешник, 2 бани с душ, по една във всяка стая и трета баня с тоалетна в кухнята, голяма трапезария (4 × 2,5) и голяма кухня. Врати и прозорци от кедрово дърво и рамки от махагон.
Разположена точно в центъра на Хавана, на върха на театър Америка, се намира сградата Америка, на 5 минути пеша от Habanero Malecon, идеален за туристически наем поради централната зона, където се намира, това е много тихо място. Намира се на деветия етаж с изглед към града и морето.
Оставям го с 2 разделени по една във всяка стая, 55-инчов LG телевизор, LG хладилник, газова печка, електрически бойлер, той има студена и топла вода 24 часа в денонощието и резервоар за вода на покрива, за да не го правите отсъства при спешен случай. Подовете на апартамента са прясно полирани, това е много вентилиран апартамент с много светлина, сградата разполага с два асансьора, работещи денонощно.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB