За продажба Къща, Habana, La Habana, Куба, Mónaco, 10 de Octubre

За продажба - Cod. 41544

  • Типология: Къща
  • Област: 203 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

КАЧЕСТВА И МАТЕРИАЛИ
ПОД: Интегрален мрамор гранит в бяло с бордюри и керамични плочки с дизайн в мокри помещения (кухня и бани)

ПЛОЧКИ НА СТЕНИ: Керамични плочки с дизайнерски бордюри

СТЕНИ И ТАВАНИ: Гладки разтвори, завършени с винилова боя

ВЪНШНО ЗАТВАРЯВАНЕ: Дизайнерски стъклени и железни прозорци и врати

ВЪТРЕШНИ ВРАТИ: Плот от кедрова дървесина с дограма и дограма завършени в естествен лак със златен обков и копчета.

БАНИ: С цялото санитарно оборудване ROCA от бяла керамика (мивка, тоалетна и душ), хромирани месингови фитинги и качествени смесителни кранове, банята на горния етаж разполага с хидромасажна вана

КУХНЯ: Голямо, удобно пространство с интегрален работен плот по периметъра, облицован с плочки и дизайнерски бордюри с разделения и рафтове под плота, с бар и двойна мивка от неръждаема стомана със смесител

ПЕРАЛНЕ: Плот облицован с керамични плочки и обикновена неръждаема мивка със смесител, килер и шкаф под плот.

⚡СИСТЕМИ И СЪОРЪЖЕНИЯ
ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ОСВЕТЛЕНИЕ: Двойна верига на приземния и горния етаж, разделена на две зони с контролно табло в гаража, двойни контакти 110V и 220V с 3 до 4 механизма за всяка стая, таванни изводи за светлинни точки, управлявани от двойни и прости превключватели във всяка стая и екстериор и ключове в стълби и гараж.

ХИДРАВЛИКА ЗА ТОПЛА И СТУДЕНА ВОДА: Водомер намиращ се на входа на къщата със спирателен кран и директен вход към казанчето. Разпределение на студена вода през поцинковани тръби и топла вода през pvc тръби със защита, заровени от пода и стените с контролни ключове. В къщата има вход за вода всеки ден. Водата се загрява чрез газов нагревател, монтиран в гаража.

ДОСТАВКА: Казанче в гараж 70 м3. Водата се задвижва с помпа до резервоар от 3500 ml, разположен на палубата със система за контрол на нивото.

ГАЗ: Газ на входа на къщата, директен газ от улицата, разпределен от открити поцинковани тръби, които захранват кухнята и се простират до горния етаж.

КЛИМАТ: Цялата къща е проектирана така, че да поддържа вътрешния комфорт на стаите, позволявайки навлизане на светлина и естествена вентилация. Във всяка стая е оставена инсталация за вградено променливотоково оборудване. с външна защита на метална конструкция

КОМУНИКАЦИЯ И ДАННИ: Изходи в стени за монтаж на телефон и телевизор във всяка стая, кухня и хол, освен това е оставена инсталацията за поставяне на телефон на входа на къщата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB