За продажба Строителен терен, habana del este, La Habana, Куба, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

За продажба - Cod. 38897

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 249 m²
  • Номер на стая: 2 1/5
  • Етаж: 1

Продавам произведения в строеж в дивизията Антонио Гитерас в Хавана дел Есте. Работата е в основите, готови за топене на обувката, и всички зарове и шахти (20) са направени. Имотът е в ред, заедно с проекта за строителство, включително и строителната лицензия, както и всички, регистрирани и одобрени от жилищно и териториално устройство. Имотът се състои от 259 квадратни метра (ПЛЮС, който иска да знае защо ПЛЮС да се свърже), а цялата периметърна верига е затворена с блокове и порти, има светлинен стълб, монтиран от електрическата компания с вече отделена тръба за бъдещата къща с 220V и 110V, ангажирани с вода вече са монтирани с мярка ¾, аз също включват всички стомана и обръчи, които се използват за обувката, плюс цимент цимент от 1000lt "Мисля", аз не знам точно капацитета, но е от най-големите, аз също оставя малко пясък, че аз не знам колко е, но малко камък, може би 2 до 3 метра от камък.

Послепис който иска повече информация, като документи за недвижими имоти, лиценз за проекти или повече снимки, които ме питат за имейл, защото е трудно да се поставят толкова много снимки тук.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB