За продажба Четиристаен, Guanabacoa, La Habana, Куба, Playa santa maria del mar

За продажба - Cod. 42301

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: Terra

Casa Cuba condominium Vista Mar- Хавана в Плая де л'Есте, на 900 метра от най-красивия плаж в Хавана. На 3 км от Гуанабо и на 12 км от центъра на Хавана. Прекрасна къща с голяма частна градина и плувен басейн.
Жилищната единица се намира в комплекс от около 70 къщи, кооперацията е оборудвана с портиер, 24-часова охрана.
Апартаментът за продажба от 150 кв.м. (произлизащ от обединението на два отделни и равнопоставени апартамента от 75 кв.м.; намира се на партерен етаж, ъглов и с прекрасна морска панорама от всяка стая и се състои от 4 бр. спални, елегантно обзаведени с много красиви и здрави мебели от чисто дърво (индонезийски тик) и висококачествени аксесоари, 2 бани с душ, 2 килера, 1 склад, оборудвано перално помещение, прекрасна вградена кухня с облицовки и мраморен плот, голяма всекидневна стая, обзаведена с минимални детайли, качествени и стойностни довършителни работи (снимките показват тези подробности).
Апартаментът е оборудван с всички аксесоари, които трябва да се изживеят.
Много хубаво и много голямо външно пространство, което е изключителна собственост на апартамента и което минава около къщата, с морава.
Апартаментът разполага с две частни паркоместа, на много удобна позиция, пред портиера и в близост до къщата.
Имотът е сред онези, които правителството на Куба е разрешило да построи специално за продажба и е изключителна собственост на чужди граждани (с публичен акт за продажба, като италианския и с регистрация в поземления регистър на община Хавана) .
Заинтересованите страни ще бъдат следвани за всички процедури по прехвърляне от кубински професионалисти и италиански професионалисти, живеещи в Хавана.
продажна цена 190 000 евро.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB