За продажба Четиристаен, Playa de l'Este, La Habana, Куба, calle 11 playas del Este

За продажба - Cod. 41163

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: terra

Casa Cuba - Хавана в Плая де л'Есте на 900 метра от най-красивия плаж в Хавана. На 3 км от Гуанабо и на 12 км от центъра на Хавана. Прекрасна къща с голяма градина.
Жилищните единици са разположени в комплекс от около 70 къщи, построени от италианска компания, етажната собственост разполага с голям басейн, бар, фитнес зала, магазини, портиер, 24-часова охрана.
Апартаментът за продажба, от 150 квадратни метра (произхождащ от обединението на два отделни и равни апартамента от 75 квадратни метра; лесно се връща в две отделни единици) се намира на приземния етаж, в ъглова позиция и с прекрасна морска гледка от всяка стая. състоящ се от 4 спални елегантно обзаведени с много красив и здрав мебели в чиста дървесина (индонезийски тик) и ценни аксесоари, 2 бани с душ, 2 килера, 1 сервизно помещение, оборудвано перално помещение, прекрасна вградена кухня с довършителни работи и отгоре в мрамор, голям хол обзаведен във всеки детайл, качество и стойност, облицовки (снимките показват тези подробности).
Всички уреди са от последно поколение: (хладилник с фризер, 40-инчов LED телевизор със сателитна връзка, (гледане на всички международни канали, включително италианския); сейф, вградена газова печка, двойна независима немска климатична система) .
Апартаментът е оборудван с всички аксесоари, за да се преживее, веднага: (аксесоари и материали за кухнята и за банята, включително кърпи, плажни кърпи, двойни ортопедични матраци (нов), възглавници, чаршафи, одеяла и др екстра качество и в перфектно състояние, частично никога не се използва).
Изключителната собственост на апартамента е много красива и много голяма и се движи около къщата, с тревна площ, обзаведена с вази, амфори и оборудвана с прекрасна индонезийска беседка и аксесоари отвън в тиково дърво.
Апартаментът разполага с две частни паркоместа, на много удобно място, пред портиера и близо до къщата.
Имотът е сред тези, които правителството на Куба е разрешило да построи специално за продажба и е изключителна собственост на чужди граждани (с публичен акт за продажба, като италианския и с регистрация в поземления регистър на община Хавана ). Тези имоти могат да се купуват и продават свободно от всички, а сега и от граждани на американска националност.
Заинтересованите ще бъдат следвани за всички процедури за трансфер от кубински професионалисти и от италиански професионалисти, пребиваващи в Хавана.
Разходите за извършване на тези дребни практики ще бъдат разпределени между купувач и продавач и ще бъдат юридически документирани от нотариалните кантори на кубинската столица.
Мотивацията за продажбата е преместването на професионалната ми дейност в Индонезия.
Продажна цена на двете единици недвижими имоти (80 + 80 кв.м) 300 000,00 евро (триста хиляди). Единичната единица (80 квадратни метра) 150 000,00 евро (сто и петдесет хиляди евро).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB