Под наем Тристаен, Santa Clara, Villa Clara, Куба, 1, Leoncio Vidal, Santa Clara, Villa Clara, Cuba

Под наем - Cod. 29740

  • Типология: Тристаен
  • Област: 30 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Santa Clara Куба легло и закуска Hostal Vista Park
Hostal Vista Park: най-Central Hostel Colonial Санта Клара, Куба.
Къщата разполага и с прекрасен еклектична архитектура и колониални етажа с височина от пода до тавана от 6 метра, е подобна на малък дворец, съставен от шест стаи от 25 квадратни метра и с уникална гледка в сравнение с всеки друг хостел в града.
Colonial къща в сърцето на Санта Клара, с класически, просторно и проветриво колониална атмосфера, в много добро състояние и комфорт, за правото на провинциалната библиотека "Хосе Марти", и с изглед към Parque Видал, почти всички центрове за културно, където имате достъп до обширна културния живот на града.
Къщата разполага с голяма тераса, където можете да видите цялата панорама на града и най-старият град часовника. Всички забележителности на града са в обсега на нашата къща, банки и банкомати, за да теглят пари в брой, музеи на декоративни изкуства, театър, кино, точки за достъп нощ за партии, всички агенции пътуват и туристическо бюро са само на 100 метра от нашата къща, мавзолея на Че е на 2 километра от нашата къща, бронирания влак на 600 метра.
Къщата разполага с 3 просторни стаи под наем, 6 квадратни метра всяка, където можете да приемно семейство и приятели в група толкова голям, че тя е всяка стая, което ни прави различни от другите градове, защото в нашия дом, а не да избере две стаи могат да изберат една и плащат много по-малко. Едната разполага с 1 двойно легло и три лични с до 5 души, втората спалня е с двойно легло и три лични давайки му капацитет за настаняване на 5 човека, а третата спалня разполага с две двойни легла и разтегателен диван може да бъде за 6 хора за общо 16 души и 11 легла, разпределени в 3 спални, можете да се настанят групи приятели и семейства, и е по-икономичен от други къщи, дали приятели или семейството, също има привилегията, която е в областта на безжичен интернет Wi-Fi и достъп до него от балконите или стаи, тъй като тя се намира в района Parque Видал, също от стаите са с климатици, хладилници, телевизори, вентилатори и естествена вентилация, тераси с изглед към парка Видал, една от стаите е на терасата където можете да видите целия град. Всяка стая разполага със самостоятелна баня с топла и студена вода. В допълнение към 2 стаи с тераси, където можете да наблюдавате на ежедневния живот на града, можете също да се правят слънчеви бани на терасата. Ние предлагаме закуска и вечеря, бар в стаята, както и много други.
Leoncio Видал No. 1 висок, между Видал Park (Gloria) и Maceo улица, Санта Клара, Куба, 50100
В централния парк на град Санта Клара, вдясно от библиотеката на Хосе Марти

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB