За продажба Къща с градина, La Havana, La Habana, Куба, Playa santa maria del mar

За продажба - Cod. 42281

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: Terra con giardino p

Casa Cuba condominium Vista Mar- Хавана в Плая де л'Есте, на 900 метра от най-красивия плаж в Хавана. На 3 км от Гуанабо и на 12 км от центъра на Хавана. Прекрасна къща с голяма частна градина.
Жилищата са разположени в комплекс от около 70 къщи, построени от италианска фирма, кооперацията е оборудвана с голям басейн, портиер, 24-часова охрана.
Апартаментът за продажба от 150 квадратни метра се намира на партерен етаж, в ъглова позиция и с прекрасна гледка към морето от всяка стая и се състои от 4 спални, елегантно обзаведени с много красиви и здрави мебели от чисто дърво (индонезийско тиково дърво) и фини аксесоари, 2 бани с душ кабина, 2 дрешника, 1 складово помещение, оборудвано перално помещение, прекрасна вградена кухня с облицовки и мраморен плот, голяма всекидневна, обзаведена във всеки детайл, качествени и стойностни облицовки (снимките показват тези подробности)
Апартаментът е оборудван с всички аксесоари, които трябва да се изживеят веднага: (аксесоари и материали за кухнята и банята, включително хавлии, плажни кърпи, двойни ортопедични матраци (нови), възглавници, чаршафи, одеяла и др. екстра качество и в перфектно състояние , частично никога не е използвано).
Ексклузивната собственост на апартамента е много красива и много голяма и минава около къщата, с морава, обзаведена с вази, амфори и оборудвана с прекрасна индонезийска беседка и аксесоари за външната част от тиково дърво.
Апартаментът разполага с две частни паркоместа, на много удобна позиция, пред портиера и в близост до къщата.
Имотът е сред онези, които правителството на Куба е разрешило да построи специално за продажба и е изключителна собственост на чужди граждани (с публичен акт за продажба, като италианския и с регистрация в поземления регистър на община Хавана ). Тези имоти могат да се купуват и продават свободно от всеки, а сега и от граждани с американска националност.
Заинтересованите страни ще бъдат следвани за всички процедури по прехвърляне от кубински професионалисти и италиански професионалисти, живеещи в Хавана.
Разходите за извършване на тези дребни практики ще бъдат разделени между купувача и продавача и ще бъдат законно документирани от публичните нотариални служби на кубинската столица.
Продажна цена 198 000 евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB