За продажба Къща, La Havana, La Habana, Куба, Calzada 256 entre J e I

За продажба - Cod. 26742

  • Типология: Къща
  • Област: 151 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: baja

Продажба на жилища: разположен на пътя между jei Avenue, на една пресечка от крайбрежната алея и посолството на САЩ, много туристически район и много хора от други провинции на Куба, които ще кандидатстват за виза в посолството, така бизнеса Доход е успешна като ресторант или кафене.
Къщата е biplanta арт деко (много американски и доста външна фасада) в този случай е отпред, по-ниска, всички с оградата и пергола за тяхната безопасност, имат градина-гараж, собствен казанче, веранда, хол , Holl, кухня, 5 стаи, 2 бани. Дали плоча таван. Всички стаи са големи и са в добро състояние.
Той разполага с открит коридор коя страна на стаята и външната врата се отвори, има санитарен възел и килер, тази стая е с климатик, хладилник, телевизор, кубинците днес са доходите в няколко варианта до 10.00 CUC дневно вечер, 5.00 CUC за 3 часа до двойки, 150 CUC за един месец, дневния наем за чужденци е 30.00 CUC.
Има способността да направи същото в рамките на 3 други стаи може да стане къща за гости с 4 стаи под наем, на горния етаж на къщата наскоро купи за същия чуждестранния бизнес доход.
Също така вече е бил тестван от собственика на кафе и ресторантьорския бизнес е силно търсени от количеството на хората, преминаващи през района.
Местоположение: Odalys 52851418; 7 8317049 след 20:00, събота и неделя по всяко време.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB