За продажба Къща, Playa, La Habana, Куба, calle 45 #2604 e/ 26 y 28 reparto Kohly

За продажба - Cod. 35797

  • Типология: Къща
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Къща за продажба в Куба напълно независима от два етажа в квартал Кохли, община Плая, провинция Хавана. Разпределение: Приземен етаж: градина, килер, гараж, хол, дневна, килер, кухня, 3 бани, стая и циментова завера, странични тигани и две кутии стълбища, : антре, 3 бани, 5 спални и 2 тераси, обзаведени без покриви. Стълба за повърхността на къщата, където има надземен воден резервоар, който се снабдява с 2 цистерни на приземния етаж, с три мотора за разпределяне на водата в цялата къща с добро налягане, заедно с газовия нагревател който регулира температурата на същото според вашите желания, като се храни с произведения газ (уличен газ), който съществува в къщата. Дърводелски дърводелски изделия във френски стил, луксозни традиционни лампи и тавани с прости рисунки много красиви. В продажната цена са включени всички мебели, които съществуват и се показват в снимките, като всички уреди, ако не искате да намаляваме цената. Той също има централизиран Сплит и във всички стаи. Фиксиран телефон, който е включен в продажбата.
Забележка: всичко в къщата е ново, закупено с вашето доказателство за плащания и гаранции, къщата е изцяло новоремонтирана и цената е по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB